КАКВА Е ВИЗИЯТА НИ


Убедени сме, че хората ползващи онлайн търговията постоянно нарастват. Затова усилията ни са насочени към създаването и развиването на уебсайт за продажби, където свободно да могат да избират измежду много продукти. В онлайн продажбите ние виждаме бъдещето. Лесно и сигурно за боравене, с неизчерпаемо съдържание и на разположение 24/7

ЦЕЛТА НИ


Уебсайтът е създаден с идеята да предоставя възможност за покупки на мобилни телефони, оригинални аксесоари, таблети и друга електроника, с многобройни опции за избор на почти всички водещи марки по света.

Събирайки на едно място в уебпространството тези продукти, нашата цел е да помагаме на клиента бързо и лесно да подготвя поръчката си, спестявайки му време, пари и усилия.

На уебсайта ни можете да правите поръчки за над 3 000 артикула. Тук можете да откриете и закупите безпроблемно онлайн най-новите продукти, свързани с мобилните технологии.

Предлагаме голям избор от продукти на изключително конкурентни цени. Предоставяме качествени услуги и решения на нашите клиенти и партньори. Гарантираме бърза и сигурна доставка в сътрудничество с водещите спедитори.

 

НАШАТА КОМПАНИЯ


Този уебсайт е проектиран от нашия професионален екип от мотивирани и опитни специалисти, вдъхновени от страстта към мобилните технологии, които са неизменна част от ежедневието ни.

Нашата мисия е да помогнем на всеки, който има желанието да закупи оригинални и качествени продукти на всички доказани марки, като му предоставим възможността да избира според личните си предпочитания и интереси. Като дистрибутори на официалните вносители ние гарантираме за оригиналността и качеството на продуктите. Марките с които работим са - Apple, Samsung, Sony, Nokia, Motorola, Blackberry, HTC, LG, CAT, Huawei, Alcatel, Hugo Boss, Elago, Incipio, Case Mate, Ferrari, Krusell, Displex, Jabra, Plantronics, Rock, Roxfit и мн.други

MOBILISSIMO.BG е законно регистриран онлайн търговец на територията на Република България.